Jaume Collboni, durant la conferència al Cercle d’Economia. Foto: PSC

El candidat socialista Jaume Collboni es va comprometre ahir davant del Cercle d’Economia a buscar un acord amb l’Estat perquè tornin les empreses que van marxar de Barcelona durant el procés independentista i va assegurar que “cap altre candidat” no pot oferir la confiança i l’estabilitat econòmiques que ofereix un govern liderat pel PSC.  “No la pot oferir Junts i el candidat Xavier Trias”, va sentenciar Collboni en una conferència que va reunir a empresaris del Cercle.

El candidat del PSC s’ha marcat com a repte el retorn de les empreses que van canviar la seva seu social els mesos previs al referèndum de l’1 d’octubre del 2017. Seria “un senyal inequívoc que tanquem el cercle de les conseqüències del procés sobre l’economia barcelonina”, va manifestar.  En aquesta línia va prometre “un primer gest” per oferir un pacte a l’Estat i la Generalitat.

Durant la xerrada, Collboni també va defensar l’ampliació de l’aeroport Barcelona-el Prat amb l’objectiu de garantir la connectivitat: “Els qui diuen que no ens han d’explicar quina alternativa tenen, perquè al darrere hi ha un discurs de decreixement econòmic”, va concloure el socialista.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram