ERC denuncia que l’ampliació de terrasses podria causar saturació a les superilles. Foto: ACN

Jordi Coronas, portaveu d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament, ha alertat que la nova ordenança de terrasses, que permet ampliar les que ja estan autoritzades, podria generar situacions de saturació als nous eixos verds i superilles de la ciutat. Situacions “com les que ja pateixen carrers com Enric Granados”, diu Coronas.

“Amb l’entrada en vigor de la modificació de l’ordenança de terrasses es permeten ampliar les ja consolidades en vorera cap a la calçada on s’eliminin carrils de circulació”, ha denunciat el portaveu republicà. El regidor assenyala que en cap de les imatges virtuals de les noves superilles apareixen terrasses i ha anunciat que demanaran a la Comissió d’Urbanisme que el govern municipal informi sobre quin serà l’increment en metres quadrats de superfície i en nombre de taules i cadires que es destinarà a terrasses.

D’altra banda, els republicans també denuncien que l’ampliació d’horaris comercials no ha assolit “ni de lluny” els 3.200 llocs de feina promesos i reclamaran que es faci públic l’informe de resultats de la mesura.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram