operaris zones verdes

La Dreta de l’Eixample demana més zones verdes. Foto: Ajuntament

L’Associació de Veïns i Veïnes de la Dreta de l’Eixample va publicar ja fa setmanes el seu informe sobre les zones verdes del barri després del debat del passat 19 de setembre sobre la manca d’espais verds a la Dreta de l’Eixample. L’informe es presentarà avui al Consell de Barri.

Així doncs, el text presenta un estudi detallat sobre la situació actual i un pla estratègic adequat a les necessitats i característiques específiques del barri. I és que les peticions a l’Ajuntament per part dels veïns de tenir espais verds al barri venen de fa anys.

En un context d’emergència climàtica com el que vivim, tal com descriu l’entitat a l’informe, i amb una situació a la Dreta de l’Eixample de “dèficit de zones verdes i d’espais públics evident”, els veïns asseguren que “hi ha una necessitat de zones verdes per millorar la qualitat de vida del veïnat”.

Així doncs, entre les propostes que fa l’entitat hi ha consolidar els nous eixos verds, promocionar nous interiors d’illa, reformular operacions urbanístiques previstes o recuperar els espais verds qualificats d’equipaments que són edificables, entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram