Jaume Collboni

Jaume Collboni ha parlat sobre l’actualitat municipal a Catalunya Ràdio. Foto: ACN 

Jaume Collboni, tinent d’alcalde i candidat del PSC a les eleccions municipals, s’ha mostrat partidari, en declaracions a Catalunya Ràdio,  de la pacificació dels carrers, però ha deixat clar que “convertir tot l’Eixample en un parc és impossible”. Entre altres raons, perquè has de poder “arribar en taxi a casa teva si tens un problema”, ha afegit el socialista.

En referència a d’altres temes d’actualitat municipal, Collboni ha descartat fer pagar les motos per aparcar al carrer i ha proposat la introducció de canvis en l’ordenança de civisme per endurir el règim sancionador. També ha reconegut “disfuncions” en la neteja, tot i que ha defensat que s’estan solucionant amb la implantació progressiva del nou contracte.

L’alcaldable ha fet una crida a la “responsabilitat” de totes les forces polítiques per aprovar els pressupostos en totes les institucions i ha rebutjat fer un “intercanvi de cromos”. En lloc d’això, reivindica “l’esperit constructiu” que hi ha en el context estatal i ha demanat que s’apliqui a Barcelona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram