castanyes

Hi haurà dues parades amb paperines de castanyes al barri. Foto: Pexels

L’associació de comerciants de la Dreta de l’Eixample, Coreixample, celebrarà la castanyada demà i divendres, 27 i 28 d’octubre. La intenció de l’entitat és “reivindicar la castanyada com a festa popular i nexe d’unió entre el comerç i el barri”.

Gràcies a la col·laboració entre Coreixample i l’escola associada MDP Bailèn, el barri comptarà amb dues parades de paperines de castanyes: una al 317 del carrer Aragó, cantonada amb Girona, i una altra a l’escola, situada al número 38 del carrer Bailèn. Totes les persones que comprin als establiments associats a Coreixample al llarg d’aquesta setmana rebran un tiquet que podran bescanviar per una paperina gratuïta en els dos punts esmentats. El repartiment de tiquets als comerços es farà fins a exhaurir existències.

Els clients que vulguin recollir les seves castanyes aquest dijous ho hauran de fer a Aragó, 317, mentre que els que ho vulguin fer divendres hauran d’anar a Bailèn, 38. L’horari de tots dos llocs serà de deu del matí a sis de la tarda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram