conferencies biblioteca arus

Eugenio Martín, Comissari de l’Exposició. Foto: Biblioteca Arús

La Biblioteca Arús ofereix una exposició i un cicle de conferències sobre els misteris antics, l’hermetisme i l’espiritualitat, que són el germen del desenvolupament de la civilització a Occident. Amb “El Saber Secret”, la biblioteca i la Fundació Rosacruz volen descobrir al públic els elements més essencials d’un passat ple de coneixement i de saviesa.

Imhotep, Gran Sacerdot d’Heliòpolis i arquitecte de la piràmide escalonada de Saqqara, Hermes Trismegist, Hipòcrates o el polèmic Paracels són personatges envoltats de misteri i de llegenda, i tots ells van fer aportacions decisives a la nostra civilització. Mitjançant una selecció de llibres, alguns d’ells del segle XVI de les col·leccions de la Biblioteca Arús i la Fundació Rosacruz, els visitants podran descobrir algunes d’aquestes aportacions.

I, paral·lelament, cada dimarts d’octubre i el primer de novembre, a les 18.30 h un ponent, col·laborador o estudiós descobrirà als assistents alguns dels secrets que amaguen aquests personatges. Les properes xerrades són: ‘’El pensament màgic en l’hermetisme (Eduard Berga)’’, ‘’La tradició mèdica Occidental (Vicente Gorris)’’i ‘’La Rosacruz i els Misteris (Francisco Casanueva)’’.

Raquel Carnero, presidenta del patronat de la Fundació Rosacruz, ha destacat que “la col·laboració amb la Biblioteca Arús ha estat de vital importància perquè conjuntament hem pogut fer exposicions i conferències per divulgar una manera de pensar i d’entendre la vida que ens ve d’un ric passat i que mostren uns valors molt elevats que compartim amb la maçoneria”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram