Joan Rodríguez

El regidor Joan Rodríguez afirma que els interiors d’illa etan abandonats. Foto: Junts

El regidor de Junts per Catalunya Joan Rodríguez va denunciar fa pocs dies, després que la formació hagi fet una segona auditoria pròpia sobre l’estat dels interiors d’illa del districte, que aquests espais estan abandonats i degradats.

Des de Junts asseguren que els 46 interiors d’illa ara estan pitjor que fa un any, al mateix temps que també critiquen que “s’ha deixat de promoure la seva recuperació”. “Els interiors d’illa són l’essència del pla Cerdà, són la garantia de l’igualitarisme del Pla Cerdà perquè tothom n’ha de tenir un a prop, i són la garantia d’aquesta mixtura d’usos que tenia el Ple Cerdà”, afirma Rodríguez.

Per tal de revertir aquesta realitat que descriuen, des de Junts reclamen de “manera immediata” que el consistori presenti “una proposta de millora del verd i plans de dinamització” per als interiors d’illa. “L’obsessió del govern Colau-Collboni per l’impuls a les superilles a l’Eixample ha abandonat el pla de recuperació dels interiors d’illa”, conclouen des de la formació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram