Bus Turístic Nit

El bus passa per davant d’alguns dels monuments més importants de la ciutat. Foto: Ajuntament

Després de dos estius sense servei a causa de la pandèmia, el Barcelona Bus Turístic, operat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) juntament amb Turisme de Barcelona, torna en la seva versió de nits estivals.

El bus, de dos pisos descobert, fa un recorregut per punts emblemàtics de la ciutat (la Casa Batlló, la Pedrera, la Sagrada Família, la Torre Glòries, el monument a Colom i el Poble Espanyol, entre d’altres) mostrant la perspectiva nocturna, plena de façanes il·luminades i allunyada del bullici de l’activitat laboral i comercial del dia.

De fet, Barcelona és una de les poques ciutats europees que disposa d’un servei de transport turístic nocturn. El Barcelona Night Tour farà dues sortides amb visites guiades cada nit (a les 21.30 i a les 21.45 hores, depenent de l’idioma en què es desitgi), des de la parada de plaça Catalunya, entre l’1 de juliol i el 4 de setembre.

L’atenció és totalment personalitzada i en tres idiomes (català, castellà i anglès) i destaca per ser l’únic bus turístic en què els guies són informadors oficials de Turisme de Barcelona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram