Joan Rodríguez Junts

Joan Rodríguez, nou regidor de Junts. Foto: Junts

Joan Rodríguez va prendre possessió divendres a la tarda com a regidor de Junts per Catalunya a l’Ajuntament. Rodríguez, que era el número 9 a la llista de la formació a les eleccions municipals del 2019, substitueix Elsa Artadi després que Pilar Calvo –número 8 i ara diputada a Madrid– li hagi cedit el lloc.

Durant la presa de possessió, presidida per l’alcaldessa Ada Colau, Rodríguez, que també passa a ser regidor adscrit a l’Eixample i Ciutat Vella, va reivindicar “l’empatia, el compromís, l’autoexigència, la vocació de servei i la proximitat” com a elements clau de la política municipal.

L’acte va comptar amb la presència de la resta de regidors del grup municipal, el secretari general del partit, Jordi Turull i l’exalcalde Xavier Trias, entre altres. Entre el 2015 i el 2019, Rodríguez va ser precisament el cap de Gabinet de Trias i coordinador del grup municipal Demòcrata.

Després de la cerimònia de promesa del càrrec, Joan Rodríguez va fer un agraïment especial a Artadi pel seu compromís amb Barcelona i “la valentia i honestedat” demostrades amb la decisió anunciada el passat 6 de maig de deixar la política.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram