Festa Major Eixample

Les festes duraran fins al 29 de maig. Foto: Ajuntament

Els darrers dos anys la Festa Major no ha estat com les festes de sempre, però enguany no tornarà a passar. Aquesta vegada tornarà a estar plena de vida, la qual cosa es podrà sentir en els carrers del barri des d’avui i fins al 29 de maig. També en l’esperat pregó, que anirà a càrrec del periodista Antoni Bassas i es farà divendres en un escenari instal·lat a la cruïlla del carrer Girona amb Aragó.

La part més important de les festes, però, és que es faran fins a unes 100 activitats molt diverses i per a tots els públics i edats, com ara concerts, exposicions, tallers, obres de teatre, monòlegs i exposicions, entre altres activitats. Una de les novetats d’enguany serà l’exposició dels Gegants Modernistes de La Pedrera, organitzada per l’Associació d’Amics i Amigues dels Gegants de La Pedrera. La idea és que a partir del divendres 27 es puguin visitar en el tram del carrer Girona que es troba entre l’avinguda Diagonal i el carrer Mallorca. Dues altres novetats a destacar són l’escenificació d’un duel amb pistola a càrrec del grup d’ambientació històrica Llum i Color del 900 i la mostra del mític Ford A que els Bombers de Barcelona feien servir en el 1929.

Això no és tot. Durant els dies 27, 28 i 29, a més, se celebrarà la Fira Modernista, organitzada per Coreixample i l’Ajuntament, on hi haurà diferents parades amb artesania, productes de proximitat o restauració. Un tret destacable de la fira d’enguany és que està dedicada a un reconegut pintor barceloní del modernisme: Hermen Anglada, a qui es vol commemorar pel 150è aniversari del seu naixement.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram