Ronda Sant Antoni

La reforma de l’avinguda acumula anys de retard. Foto: Línia Eixample

El debat que s’havia de celebrar demà sobre la reforma de la ronda de Sant Antoni, que havia organitzat la plataforma veïnal d’afectats per la Llosa de Sant Antoni, ha estat finalment suspès. La decisió l’ha pres avui la mateixa plataforma amb la voluntat de no perjudicar les negociacions que estan en marxa amb l’Ajuntament i amb les entitats que defensen la pacificació total, com per exemple Fem Sant Antoni, per aconseguir tancar el disseny definitiu de la reforma. A banda, des de Barcelona En Comú havien descartat assistir al debat, cosa que també ha influït en la decisió.

“Nosaltres el que volem és aconseguir un consens i és vergonyós que els dos partits que governen l’Ajuntament no hagin estat capaços d’asseure’s i aconseguir aquest consens”, afirma a Línia Eixample Toni Olivella, portaveu d’Afectats per la Llosa de Sant Antoni. Olivella afegeix que és necessari que tots els actors implicats arribin a un acord i per això deixa clar que des de la plataforma estan disposats a fer concessions respecte de la seva defensa del projecte del 2018. “Cal que es comenci a veure el projecte definitiu i que ens podem il·lusionar amb el carrer, ja que s’ha degradat molt i la gent està molt cremada”, afegeix Olivella. Tot i mostrar-se optimista i estar convençut que hi haurà “un bon acord”, deixa clar que si veuen que “la negociació descarrila” tornaran a protestar.

Per últim, des de la plataforma també creuen que la part veïnal que defensa la pacificació total faci alguna cessió per tal que l’acord sigui possible.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram