Motos supermercat fantasma Fort Pienc

El supermercat va obrir a l’octubre. Foto cedida

El supermercat fantasma de la multinacional Getir, situat al número 159 del carrer Sicília, es va fer notar a finals del passat octubre poc després de la seva obertura, quan es van produir algunes queixes veïnals. També es fa notar en aquests moments, ja que algunes queixes continuen. Tal com alerten des de l’Associació de Veïns del Fort Pienc, el local de l’empresa no té cap gual, “hi ha gent per tot arreu” i els camions que carreguen i descarreguen mercaderies ho fan “on volen”, entre altres. “Està tot denunciat al Districte i la Guàrdia Urbana. Diuen que ho estan comprovant”, afirmen des de l’entitat.

El que sí que és una novetat és que l’Ajuntament va prohibir fa pocs dies que s’obrin nous supermercats fantasma a la ciutat i només permetrà que s’instal·lin macrocuines en sòl industrial. Així ho estableix el nou pla d’usos per regular aquesta activitat, que es va aprovar inicialment. La nova regulació, però, no suposa el tancament de les cuines ni supermercats fantasma que ja existeixen, com és el cas del negoci del carrer Sicília.

És per aquesta raó que, segons membres de l’entitat veïnal, aquesta mesura de l’Ajuntament “arriba tard, com el pla d’usos per a tot l’Eixample”. Tot i que, reconeixen, està clar que la prohibició evitarà que s’obrin més supermercat Getir i, per tant, garantirà que la convivència almenys no empitjori, creuen que s’hauria de “collar més” l’empresa. “Ha aterrat a la ciutat amb molta força per quedar-se amb el mercat”, insisteixen sense saber si les denúncies interposades faran que millori la situació d’aquest punt del barri.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram