Artadi Llobet

Elsa Artadi i el president de CorEixample, Xavier Llobet. Foto: Junts per Catalunya

La candidata de Junts per Catalunya a l’alcaldia, Elsa Artadi, va ser ahir al Teatre Gaudí per participar en un acte, que es podria definir de precampanya, durant el qual es va parlar de l’Eixample i tots els reptes que encara el districte central de la ciutat.

Com no podia ser d’una altra forma, la mobilitat va ser la qüestió estrella de la trobada. De la mateixa manera que en anteriors cops, Artadi es va mostrar molt crítica amb les polítiques municipals sobre mobilitat, que tenen la superilla de l’Eixample com el projecte estrella. “L’Eixample de Cerdà és l’eix central i vertebrador de la ciutat. Cal adaptar-lo des del rigor, amb estudis previs i una visió global. Cal evitar un Eixample de primera i un de segona que pateixi més congestió, més contaminació i més soroll”, va assegurar la líder de Junts.

A la trobada hi van participar representants del teixit veïnal i comercial, com ara el president de CorEixample, Xavier Llobet o Cèlia Galera, de l’empresa Habitat Futura, que impulsa el projecte Illa Eficient.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram