Bicibús Eixample

El Bicibús no para de créixer. Foto: Bicibús Eixample

15 de maig. Aquesta és la data en la qual tindrà lloc un esdeveniment insòlit a la ciutat: la Kidical Mass. Es tracta d’una trobada de nens, nenes, mares i pares que participen en bicibusos d’arreu de Catalunya i de la ciutat, on ara hi ha set línies en cinc dels 10 districtes de Barcelona.

L’objectiu de la Kidical Mass, inspirada en la Massa Crítica i celebrada abans a altres ciutats del món, és animar les persones a convertir la bicicleta en un mitjà de transport habitual i, alhora, reivindicar que tothom qui vulgui hauria de poder-se moure en bicicleta de manera autònoma i segura. Alguns dels reclams concrets que es traslladaran el pròxim 15 de maig són que hi hagi més espai per a les bicicletes, carrils bici més amples i segurs i més entorns escolars pacificats.

Trobada al Parc Joan Miró

El punt de trobada de la Kidical Mass serà el Parc Joan Miró, on a partir de les 11.30 hores es farà un recorregut amb bicicleta i, després, s’organitzaran activitats, tallers i concerts al parc. Aquest esdeveniment és possible gràcies als diversos organitzadors que hi ha al darrere: diferents bicibusos i AFA i les associacions i plataformes veïnals Camí Amic, Revolta Escolar, Eixample Respira, Maragall Respira, Bicicleta Club de Catalunya (BACC), Canvis en Cadena i Bike Vidrera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram