Concurs de Relats TMB

El Concurs de Relats de TMB arriba a la 16a edició. Foto: TMB

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ja ha posat en marxa la 16a edició del seu Concurs de Relats Curts, que enguany commemora el centenari de la xarxa de bus.

A la pàgina web www.relatscurts.tmb.cat, sota el lema Imagina, tothom qui vulgui participar en el concurs es pot inscriure fins al pròxim 29 d’abril en quatre categories diferents: Relat Lliure, Conte Infantil, TuitRelat i Instarelat.

Enguany, el jurat encarregat de triar els relats finalistes de les diferents categories tindrà en compte la qualitat narrativa i l’originalitat del relat. Pel que fa al Relat Lliure, el jurat escollirà els 10 relats finalistes. Hi haurà primer i segon premi i també un guardó per al relat més llegit, triat per votació al web del concurs.

En les categories de xarxes socials, TuitRelat i Instarelat, també hi haurà primer i segon premi. L’escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès donarà consells per escriure i inspirar-se als participants, disponibles a la web del concurs. En aquesta edició, com a novetat, hi haurà un premi especial a la temàtica Centenari de la Xarxa de Bus, entre tots els relats participants en les quatre categories del concurs, que consisteix en un viatge a Dublín i un sopar per a dues persones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram