La llosa de la ronda Sant Antoni ha estat focus de conflictes. Foto: Línia Eixample

La llosa de la ronda Sant Antoni ja està més a prop de passar a la història: l’Ajuntament s’ha compromès amb els veïns a començar a retirar-la abans que acabi l’any.

Els representants de la Plataforma d’Afectats per la Llosa de Sant Antoni es van reunir ahir dimecres amb els comuns, i asseguren que els van anunciar el seu vot favorable a la proposta de retirar la llosa que Junts portarà demà al plenari. Abans, també es van reunir amb el PSC, que els va confirmar el vot a favor, tal com ja havien avançat. El portaveu de la plataforma, Toni Olivella, celebra que finalment s’aprovarà per unanimitat la retirada de la llosa, en desús des del 2018 i focus de problemes en els últims anys. Tot i això, recorda que encara no se saben els terminis i que “sempre hi ha incertesa”.

Olivella demana també que es recuperi el projecte de reurbanització que es va fer el 2018 i que va quedar aturat a última hora per qüestions econòmiques. En aquest cas, afirma que tots els partits hi estan d’acord, excepte els comuns. Precisament per això s’han manifestat aquesta tarda diversos veïns de la zona, que han tallat el carrer Comte d’Urgell amb Manso.

Protesta dels veïns per retirar la llosa i recuperar el projecte de 2018. Foto: Twitter (@valents_cat)

 Els veïns de la ronda Sant Antoni es mobilitzaran contra la llosa
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram