Marcos Hourmann

Marcos Hourmann interpretant ‘Celebraré mi muerte’. Foto: Teatro del Barrio

El cicle Barcelona Districte Cultural ha engegat aquest febrer la seva onzena edició per oferir, durant tres mesos, un total de 232 funcions a 34 centres cívics de tots els districtes de la ciutat. Un any més, el Centre Cívic Urgell és un dels escenaris del cicle i acollirà nou propostes.

El primer espectacle programat a l’equipament del barri, que tindrà lloc aquest divendres, és Celebraré mi muerte, un monòleg del cirurgià argentí Marcos Hourmann, el primer metge condemnat a l’estat espanyol per practicar l’eutanàsia. En aquesta peça, ell mateix explica com li va canviar la vida el 28 de març de 2005, quan una dona gran va arribar d’urgència a l’hospital on treballava amb un gran dolor i amb un pronòstic molt dolent: li quedaven hores de vida.

A banda d’aquest monòleg, al Centre Cívic Urgell es faran vuit espectacles més: dos de teatre, dos de circ, un de dansa i tres projeccions audiovisuals. Pel que fa a la resta del districte, els centres cívics Cotxeres Borrell, de Sant Antoni, i Ateneu Fort Pienc també acolliran nou i sis propostes, respectivament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram