Elsa Artadi Línia

Artadi s’ha mostrat convençuda que pot guanyar les pròximes eleccions municipals. Foto: Joanna Chichelnitzky

La cap de files de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, no tindrà finalment oponents a les primàries que la formació va posar en marxa fa uns dies per escollir el seu candidat o candidata per a les pròximes eleccions municipals a la capital catalana. Artadi, com ja era d’esperar, va confirmar dilluns la seva intenció de participar en el procés i avui, que es tancava el termini per presentar candidatures, s’ha conegut que no hi haurà cap llista alternativa.

Tal com han confirmat fonts de Junts, la direcció del partit ja ha comunicat als afiliats de Barcelona que Artadi és l’única candidata que s’ha presentat a les primàries. “Això demostra el seu lideratge en el si de la Federació de Barcelona i el suport sòlid entre les bases del partit”, afirmen les mateixes fonts.

Així doncs, Artadi ja és oficialment precandidata i ara té una setmana, fins al 3 de febrer, per recollir els avals del 20% dels afiliats. Un cop recollits, el partit decidirà si cal fer la votació que estava prevista per al 12 i el 13 de febrer. En una entrevista del passat mes de novembre en aquesta publicació, Artadi es va mostrar convençuda que pot ser la nova alcaldessa barcelonina.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram