Collboni, durant la seva intervenció a la trobada del Cercle d’Economia. Foto: Twitter (@jaumecollboni)

El primer tinent d’alcalde de la ciutat, Jaume Collboni, es va mostrar optimista ahir durant la celebració d’un debat sobre Barcelona en el marc de la competitivitat global durant unes jornades del Cercle d’Economia. “Barcelona té els elements per sortir guanyadora de la crisi”, va afirmar.

A la trobada també hi van ser el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; la presidenta de Barcelona Global, Aurora Catà i el delegat de l’Estat al Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro. Durant la seva intervenció, Collboni va destacar que Barcelona té en marxa una vintena de projectes estratègics basats en un model “sostenible, equitatiu i competitiu”. Al mateix temps, va destacar que la ciutat disposa del pressupost “més expansiu de la seva història” per competir en un món que “no para i no espera”.

Tot i això, el tinent d’alcalde també va reclamar que l’Estat cedeixi més poder econòmic i financer a Barcelona per atendre demandes que sovint no són competència municipal, però que igualment s’han d’afrontar. En aquesta línia, va remarcar la importància de beneficiar-se dels fons europeus Next Generation.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram