Representants de les tres associacions. Foto cedida

Sant Antoni Comerç, el Mercat de Sant Antoni i el Mercat Dominical del Llibre volen seguir col·laborant en la dinamització comercial i mostrar la unitat que hi ha entre el teixit comercial del barri. Aquesta va ser la conclusió a la qual van arribar en la reunió que van fer les tres associacions el passat 3 de juny. “Volem posar en relleu que estem units davant tot el que ha suposat la pandèmia i volem seguir col·laborant i emprendre accions i campanyes conjuntes per dinamitzar el teixit associatiu del barri”, explica Jordi Arias, president de Sant Antoni Comerç.

Més enllà de ser una mostra d’unitat entre els comerciants de les tres associacions, també es va parlar de fer una taula rodona conjunta per trobar més punts de treball conjunt. En aquest sentit, també s’estan mantenint converses amb l’Associació Som Sant Antoni, que aplega una altra part del comerç del barri. “Tots som comerciants i volem fer pinya i anar junts”, destaca Arias.

ESTAT ACTUAL
La situació del comerç a Sant Antoni va millorant progressivament amb el relaxament de les mesures sanitàries. Tot i això, Arias destaca que encara funciona a diferents nivells. “La restauració sembla que comença a veure la llum, però les botigues encara estan bastant parades. Ara és moment de dinamitzar tot el que es pugui”, destaca el comerciant.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram