L’equip està pendent de noves proves, que es faran demà. Foto: CFSE

El sènior femení del CFS Eixample havia de jugar el primer partit de la segona volta dissabte passat a Castelldefels, però per primera vegada en aquest curs 2020-21 va haver de veure’s les cares contra el gran rival de l’últim any: el coronavirus. Dos positius a l’equip de Pep Antoni Roig van obligar a suspendre el partit al Baix Llobregat i a haver d’esperar uns dies per arrencar la segona volta.

Malgrat aquest contratemps, però, des del club apunten que és possible que aquest sigui l’únic partit que l’equip roig-i-negre deixi de jugar. Demà es faran noves proves, i si la resta de la plantilla dona negatiu, jugarà aquest cap de setmana a la pista de l’FS Ripollet.

PRIMERS PUNTS DEL 2021
El cap de setmana, en canvi, sí que ha estat productiu per als dos equips masculins de Tercera. El CFSE va derrotar l’AECS a Santa Isabel (5-3), mentre que el Bosco va sumar un punt en el derbi barceloní contra l’AE Xarxa Horta (3-3). Aquest cap de setmana els d’Ignasi Calaf descansaran, mentre que el Bosco es veurà les cares contra el segon classificat, el Jesús-Maria Sant Gervasi.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram