La temporada 2020-21 ja està en marxa. Foto: F. Torné / FCBQ

Setmanes més tard del que estava previst, amb un calendari i un grup de rivals diferent i, fins i tot, en un escenari nou (el Pavelló del Virolai del barri del Carmel del districte d’Horta-Guinardó). Aquests van ser alguns dels condicionants de l’estrena del CB Roser de Juan Hereza a la lliga EBA 2020-21, que finalment va arribar ahir. La pitjor notícia, però, seria la derrota del conjunt del Fort Pienc contra la UE Barberà (75-85).

El conjunt vermell veuria com el matx es decantava a favor de l’equip del Vallès Occidental en la primera meitat. El resultat al final del primer parcial era de 23-31, distància que s’enfilaria per sobre dels 10 punts quan el matx arribava al descans (39-53). Tocava, doncs, posar fil a l’agulla per intentar una remuntada que, si en algun moment va ser possible, va ser en el tercer quart, l’únic que cauria del bàndol roserenc (20-11, per situar un provisional 59-64 quan faltaven 10 minuts per a la botzina).

Les bones sensacions, però, tornarien a ser favorables als visitants, més encertats en el moment de la veritat. Bernat Camarasa, amb 17 punts i 3 rebots va ser el jugador més destacat del Roser (i el màxim anotador del partit), mentre que Albert Sulleva i Jonel Palou van ser dos noms més destacats en la rotació del conjunt d’Hereza.

A causa de la configuració imparella del subgrup C-3 de la categoria, els roserencs descansaran aquest cap de setmana. El pròxim partit de l’equip no serà fins a l’últim cap de setmana d’aquest mes, de nou com a locals, contra el JAC Sants.