Foto: Laura Abad / Rebobinart

L’artista Iker Muro, conegut artísticament com a Mur0ne, està pintant un mural de 1.635 metres quadrats a l’estació del tramvia de Cornellà Centre des de mitjans de mes.

Es tracta de la primera de les intervencions que està impulsant el Tram juntament amb l’entitat cultural Rebobinart dins del projecte Art al Tram per revitalitzar les estacions de la xarxa de tramvies del Trambaix i del Trambesòs i convertir-les en llocs més agradables pels usuaris i usuàries.

La pintura que es podrà veure ben aviat a la parada presentarà un joc de cares que s’entrecreuen entre si i creen la sensació que s’estan movent. Amb aquesta proposta, Iker Muro pretén reflectir la diversitat i la multiculturalitat dels usuaris i usuàries que cada dia fan servir el tramvia a la ciutat.

A banda del nou mural, Tram ha fet diverses obres de remodelació a la parada per tal d’arreglar la il·luminació, de manera que sigui més regular i així es pugui veure millor l’obra que està pintant l’artista. A més, la nova il·luminació reduirà el consum energètic, ja que els nous fanals són leds de baix consum.