L’Auditori de Cornellà ha hagut de reprogramar els espectacles previstos per aquesta setmana. Foto: Google Maps

Les noves restriccions anunciades per la Generalitat la setmana passada per frenar la segona onada de la pandèmia del coronavirus han obligat a cancel·lar les activitats culturals que s’havien de fer a l’Auditori de Cornellà, a l’Auditori de Sant Ildefons i a la Sala Ramon Romagosa les setmanes vinents.

Tal com expliquen des del consistori, la programació que s’ha suspès són les obres de teatre ‘Quina Feinada’, amb Roger Pera, ‘Bona gent’, de Quim Masferrer i ‘Per fi sol!’, protagonitzada per Carles Sans. L’Auditori era l’escenari que havia d’acollir els tres espectacles d’aquests tres importants representants de la comèdia catalana.

També s’ha hagut de suspendre el concert ‘Anthus en concert-El fantàstic món de Chet Baker’ que s’havia de fer a la Sala Ramon Romagosa dins de la programació de Cornellà Escena. Tot i que alguns d’aquests espectacles ja havien canviat l’hora d’inici per complir amb les restriccions del toc de queda marcades dies abans, finalment s’han hagut de suspendre per les restriccions que afecten de ple el sector de la cultura i que obliguen a tancar teatres i tota mena de recintes.

Pels que tinguessin entrades per veure les obres de Pera, Masferrer i Sans, l’Auditori ha anunciat que ja hi ha noves dates i que valdran les mateixes entrades que ja s’han venut. ‘Quina feinada!’ es podrà veure divendres 29 de gener a les vuit del vespre. Diumenge 31 de gener, a les set del vespre, serà el torn de ‘Bona gent’, el monòleg de Quim Masferrer. També diumenge, en aquest cas el 28 de febrer a les set del vespre, és la data escollida per reprogramar l’espectacle ‘Per fi sol!’, protagonitzat pel membre del Tricicle, Carles Sans.