El còmic Jose Corbacho serà un dels plats forts de la temporada d’hivern de l’Auditori de Cornellà. Foto: Twitter (@josecorbacho)

El sector cultural ha estat un dels més perjudicats per la pandèmia. El tancament de teatres, auditoris i sales d’espectacles i de concerts ha aturat en sec l’activitat cultural i ha obligat a cancel·lar gires i posposar estrenes.

L’Auditori de Cornellà no n’ha estat una excepció i, des del març, ha hagut de fer canvis constants per adaptar-se a la situació sanitària que pateix el país. Ara, però, amb ganes de recuperar la cartellera i l’activitat habitual, ha presentat els primers espectacles de la temporada d’hivern i primavera, que tancarà aquest 2020 amb el Concert de Nadal que oferirà l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat diumenge 20 a les sis de la tarda i que arrencarà amb més música, en aquest cas a càrrec de Sau30, que dissabte 23 de gener pujaran a l’escenari amb ‘Quina Nit – Quina Lluna’.

TEMPS D’ESTRENES
La nova temporada vindrà carregada de molt d’humor, amb els espectacles ‘Quina feinada!’, protagonitzat per Roger Pera, i ‘Bona gent’, amb Quim Masferrer dialogant amb el públic.

Però un dels plats forts de l’any serà el monòleg que portarà a l’Auditori el còmic Jose Corbacho, que presentarà ‘Ante todo mucha calma’, un espectacle en què riu del mort i de qui el vetlla. Es podrà veure dissabte 6 de febrer a les vuit del vespre. Les entrades de tots aquests espectacles ja es poden comprar a través de la nova web que l’Auditori de Cornellà va estrenar l’1 de desembre.