L’Auditori s’omplirà d’humor aquest mes de març amb dos espectacles que portaran actors de primer nivell al teatre de la ciutat.

La primera de les obres que es podrà veure serà Alguns neixen estrellats, un homenatge a la mítica sèrie de la BBC que es va emetre per TV3 als anys 80. Joan Pera, que llavors va posar veu al protagonista, s’enfila dalt de l’escenari amb l’actor David Olivares per homenatjar alguns dels còmics més importants del segle XX com Charles Chaplin, Rowan Atkinson o Woody Allen.

L’obra, que es podrà veure el diumenge 3 de març, coincidirà amb una jornada de portes obertes per commemorar la celebració del 25è aniversari de l’Auditori, que també reunirà a altres actors i actrius i diverses personalitats rellevants del món de l’espectacle.

ARRIBA ‘ESCAPE ROOM’
L’altra comèdia que acollirà l’Auditori el pròxim 17 de març és l’obra Escape Room escrita i dirigida per Joel Joan i Hèctor Claramunt.

Aquesta obra, que ha triomfat al Teatre Goya de Barcelona, explica la història de dues parelles d’amics de tota la vida que queden per fer un escape room, un dels jocs de moda a la ciutat. Quan es tanqui la porta de la sala, sortir d’allà no serà gens fàcil. El joc es convertirà en un infern que posarà a prova l’amistat dels personatges que interpreten Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives.