La companyia ha invertit 300.000 euros per poder fabricar les etiquetes de les vacunes de la Covid-19. Foto: Twitter (@Germark_label)

Germark, l’empresa de Cornellà dedicada a la producció d’etiquetes, és la primera companyia de tot l’Estat que rep la certificació per fabricar etiquetes pels envasos de les vacunes de la Covid-19.

Com ha explicat en diferents mitjans Iban Cid, director general de la companyia, Germark ha rebut aquesta certificació després d’haver fet una inversió de 300.000 euros a les seves instal·lacions per adaptar-les a les necessitats que imposa el coronavirus. Per això considera que “es tracta d’una inversió important però estratègica”.

Alguns dels canvis que el fabricant cornellanenc ha fet per rebre el certificat són dividir els diferents departaments que té l’empresa per sectors, climatitzar tota la planta de producció i instal·lar controls d’accés que funcionen amb l’empremta digital.

DEMANDA ELEVADA
Cid explica que aquesta inversió i la certificació obtinguda els col·loca “en una situació privilegiada per cobrir la gran demanda” que esperen que hi hagi per part de les farmacèutiques que estan investigant i començant a fabricar la vacuna del coronavirus.

Aquest reconeixement se suma al premi que Germark va guanyar a finals de novembre en el concurs Finat Label Awards 2020, en què van ser premiats per l’etiqueta que van crear per un dels seus clients, la bodega Cap Andritxol.