Un dels espectacles itinerants que han servit per celebrar el Corpus amb seguretat. Foto: Ajuntament

El coronavirus no ha aturat la celebració del ‘Corpus’, la Festa Major de Cornellà. Del 12 al 14 de juny, la ciutat i les seves xarxes es van omplir d’activitats virtuals perquè tothom pogués celebrar una diada tan especial pels cornellanencs i les cornellanenques mantenint totes les distàncies de seguretat que marca la desescalada. Així, a través dels diferents canals dels comptes municipals a les xarxes socials es van poder gaudir concerts, el pregó virtual, classes de fitness i obres de teatre.

Un dels moments més especials va ser el concert solidari organitzat per recaptar fons per a la Botiga Solidària de Cornellà. Aquest espectacle, que va comptar amb la participació d’estrelles de primer nivell com Estopa, Nerea o Miki Nuñez, va aplegar unes 15.000 persones que van seguir el concert virtual en directe. Sumant la resta de participants en totes les activitats que s’han fet en línia, els canals municipals han aconseguit fer arribar les seves activitats a més de 17.000 veïns i veïnes.

A més de les activitats en línia, la Festa Major també va comptar amb espectacles i concerts itinerants que van recórrer els carrers i places de la ciutat en camions. Música i activitats per als més menuts van ser els principals protagonistes d’aquestes originals propostes, que circulaven pels diferents barris perquè així la gent no s’acumulés en un únic punt de la ciutat per veure un espectacle. També hi va haver molts veïns i veïnes que es van sumar a la iniciativa de decorar finestres i balcons per celebrar el Corpus i per recordar les víctimes del coronavirus.