Treballadors de Grupo Valle amb la propietària del bar Nou Somni, que ha repartit més d’un milió d’euros d’un cinquè premi. Foto: Àlex Recolons / ACN

El bar Nou Somni de Cornellà ha estat l’encarregat de repartir 1,2 milions d’euros del cinquè premi que ha caigut a l’Hospitalet. Els amos de l’establiment van comprar vint sèries del número 86986 a l’administració de loteria ‘Jerónimo 28′ de l’Hospitalet i els van vendre entre els clients habituals del negoci.

Es tracta d’un bar ubicat just al davant de l’RCDE Stadium i del centre comercial Splau i on van a esmorzar o dinar molts treballadors de l’empresa de distribució de material elèctric Grupo Valle. Com explicava l’Anabel a l’ACN, una de les treballadores de l’empresa, “estem molt feliços, som 74 persones treballant a l’empresa i estarà molt repartit”.

Molts companys han comprat dècims i molts d’ells els han compartit, així que molts treballadors de la companyia rebran un pessic dels 6.000 euros que toquen per cada dècim jugat. El número és d’una administració d’Albacete amb qui el propietari de l’administració situada a la rambla de la Marina de l’Hospitalet acostuma a intercanviar números per repartir-los i tenir-los més variats.