La 37a edició del Festival s’ha hagut de traslladar a les xarxes socials. Foto: Ajuntament

Cornellà ha traslladat a les xarxes socials el Festival de Arte Flamenco de Catalunya. Aquesta mostra, que fa trenta-sis anys que omple la primavera de la ciutat de música i ball flamenc. Des d’ahir i fins diumenge, l’Ajuntament programarà activitats culturals de diferents branques del món flamenc a les seves xarxes socials.

Avui, per exemple, s’ha organitzat un trivial cultural on es faran preguntes relacionades amb el món de la cultura del flamenc. Les qüestions es podran trobar a les ‘stories’ d’Instagram de Cultura Cornellà i de Què Fer a Cornellà i es compartiran amb el hashtag #trivialculturacornella.

També es programaran diverses actuacions que els artistes han gravat des de casa seva. Sota l’etiqueta #EsmorzarCultura, es podran veure els espectacles del guitarrista Chicuelo, del també guitarrista Juan Real i la cantant Ana Real, del duet de guitarra i veu format per Sara Flores i Juan Cortés i, finalment, pel guitarrista Rafael Fernández i la bailaora Mónica Fernandez.

Finalment, diumenge es compartirà una nova llista de cançons dels Diumenges Musicals. Aquesta setmana, per relacionar-ho amb el Festival, estarà formada per cançons i músiques dels diferents artistes que han passat per alguna de les 36 edicions que s’han fet del festival a la ciutat. Totes aquestes activitats es podran trobar als twitters, als facebooks i als instagrams de CulturaCornellà i de Què Fer a Cornellà.