La presentació del projecte que es va fer a Can Batlló, amb Quiònia Pujol, de la granja cervesera Lo Vilot d’Almacelles. Foto: Les Contrabandistes

La cervesera artesanal Cornèlia s’ha unit al projecte Les Contrabandistes, en què sis productores de cervesa artesanal treballen conjuntament per oferir els seus productes a festivals i esdeveniments culturals i socials.

Cornèlia s’ha unit a les cerveses Capfoguer, de Santa Coloma de Gramenet; Júpiter, del Pont d’Armentera; Rosa de Foc, de Vallbona d’Anoia; La Bordeta, de Barcelona; i Lo Vilot, d’Almacelles. A través d’una cooperativa, serviran la cervesa que han creat, La Tribu, i proporcionaran la infraestructura que necessiten aquests esdeveniments, és a dir, barres, tiradors i neveres.

Per una de les impulsores del projecte, Quiònia Pujol, les sis cerveseres artesanes s’han unit “per ser més fortes” i perquè, en comptes de competir, havien de cooperar per arribar allà on no poden arribar soles. A més, ara els organitzadors de festivals i esdeveniments tindran “una incoherència menys” a l’hora de contractar serveis pels seus actes.