Participants en una de les anteriors edicions de Cornellà Open Future. Foto: Procornellà

El Centre d’Empreses Procornellà posa en marxa una nova edició del seu projecte d’incubació d’empreses. El programa Cornellà Open Future arrencarà el 15 de juny amb la inscripció de tots aquells projectes que vulguin rebre el suport públic per tirar endavant les seves idees i poder-se convertir en empreses i sortir al mercat.

D’aquestes empreses emergents se n’escolliran deu, que se sumaran a les cinc que ja treballen en el projecte des de la passada tardor. Aquests projectes estan validant el seu model de negoci, que han estat treballant durant tres mesos. Aquest procés s’acabarà el 22 de juliol, quan els experts que acompanyen a les empreses n’hauran de triar entre cinc i deu de les quinze que hi haurà perquè passin a la tercera fase.

Aquest camí arrencarà el setembre i s’allargarà fins a finals d’any, temps en què les empreses emergents estaran treballant per tenir-ho tot a punt i sortir al mercat. Des de Procornellà expliquen que, dels 36 projectes que s’han posat en marxa amb Cornellà Open Future, un 40% són empreses que continuen en actiu i que donen feina a més d’una trentena de persones.