L’equip va perdre contra el Mallorca B. Foto: Andrés Ayala / UEC

Tres punts dels darrers 15 que s’han disputat. Aquest pobre balanç que la UE Cornellà arrossega des del passat 17 de desembre han allunyat l’equip de la zona alta. De fet, quan queden poques setmanes perquè s’hagin jugat dos terços de la temporada, els de Jordi Roger són novens amb 30 punts, a nou de la darrera posició del play-off, que ara mateix marca el València Mestalla.

Aquesta mala dinàmica, però, no es limita als últims cinc partits de la lliga (que s’han saldat amb només una victòria el passat dia 15 en la visita de l’Alcoià), sinó que s’allarga fins al 20 de novembre. D’aleshores ençà, l’equip només ha pogut sumar aquest triomf contra l’equip alacantí i ha anat perdent posicions progressivament.

L’última derrota, el passat dia 28 contra el Mallorca B (1-2) va fer enfadar molt el tècnic, Jordi Roger, que es va mostrar molt crític, tant a la sala de premsa com al seu perfil de Twitter, on va escriure el missatge “Estic tant trist i decebut que no tinc paraules! Només vull demanar disculpes a l’afició pel partit d’avui (per la derrota contra els mallorquins)… toca reaccionar ja”. L’equip va començar guanyant gràcies a un gol d’Abraham al minut 15, però els visitants van remuntar amb un gol al minut 3 de la segona part i un altre a les acaballes del partit. La millor notícia del matx va ser el debut amb la samarreta verda d’Aimar Moratalla, l’ex del Llagostera, que ha signat un contracte pel que queda de temporada després de passar uns mesos al Seinäjoki de Finlàndia.

Aquesta mala ratxa, però, no ha acabat amb les opcions d’aspirar a l’ascens de l’equip. De fet, els verds afrontaran un mes de febrer en el qual, a priori, només hauran d’afrontar un partit complicat, el dia 19 a casa contra el Barça B, el líder. La resta de partits, contra l’Atlético Levante, el Gavà i el Sabadell, seran, a priori, més assequibles per als de Jordi Roger.

EL FEMENÍ MILLORA
En canvi, el primer equip femení ha mostrat signes de millora durant les jornades d’aquest primer mes de l’any.

Les d’Edgar Alborch, que només havien guanyat dos partits en tota la temporada, han sumat 6 punts de 12 aquest mes, després de les victòries contra l’Hospitalet Atlètic (0-6) i el Congrés Club Esportiu (0-5).

L’equip continua a la tretzena posició però té el dotzè a només un punt. Sant Cugat, Femení Manu Lanzarote i Tàrrega seran els pròxims rivals de les cornellanenques.