Un moment del primer triomf del curs al Municipal. Foto: Andrés Ayala / UEC

La UE Cornellà va tancar, el passat dia 29, el primer mes competitiu complet de la lliga (les dues primeres jornades es van disputar a finals d’agost) al Municipal contra el sorprenent Ejea (1-1). El tram inicial del curs dels de Guillermo Fernández Romo ha estat un punt irregular, ja que l’entrenador encara està acabant d’encaixar les nombroses cares noves de la plantilla (entre fitxatges i jugadors que pugen del filial).

El curs va començar amb una derrota per la mínima a la Nucía, seguida de dos empats (a un contra l’Olot i a dos en la visita al camp de l’Espanyol B), mentre que el passat dia 15 la UEC va poder celebrar el primer triomf en la lliga, contra el Badalona. Una setmana més tard els verds sumarien un nou punt, al Nou Estadi de Tarragona, abans del partit contra el conjunt de la província de Saragossa.

El conjunt verd, doncs, deixa enrere aquest segon mes de la competició i mira ja cap als reptes de l’octubre. El primer dels partits serà el diumenge 6, amb un derbi comarcal al Sagnier contra el Prat de Pedro Dólera. Set dies més tard els de Fernández Romo rebran la visita del filial del Villarreal, el dia 20 viatjaran al camp de l’Atlético Levante i el mes s’acabarà al Municipal amb un partit contra un històric en hores baixes, l’Hércules.