Els de Jordi Roger van puntuar al Sagnier. Foto: Andrés Ayala / UEC

Empat amb regust de victòria. La UE Cornellà va sumar un punt abans-d’ahir al Prat (1-1), un resultat que combinat amb els que van obtenir els equips capdavanters fa que els de Jordi Roger (que va complir el seu partit número 100 a la banqueta del club el dia 2 contra el Badalona) siguin sisens, empatats a punts amb el tercer (Hèrcules, València Mestalla, Badalona i Cornellà tenen 24 punts).

Els de Pedro Dólera van crear les primeres ocasions, però el partit es va posar de cara per al Cornellà al minut 13, quan l’equip va recuperar una pilota i li va fer arribar a Enric, que arrencant gairebé des del mig del camp va marxar per velocitat, va driblar un defensa del Prat i Teixeira i va marcar a porteria buida. Els potablava van tornar a buscar la porteria de Marcos, tot i que els de Jordi Roger també van poder tornar a marcar. L’empat va arribar cinc minuts abans del descans, amb una centrada xut de Padilla des de l’esquerra que Borja va desviar, evitant l’aturada de Marcos.

L’intercanvi de cops van continuar durant la segona meitat. Enric va poder signar el doblet al minut 60, però el Prat també hauria pogut marcar si Marcos no hagués aturat una doble ocasió de Putxi i Padilla i posteriorment una altra de Rosillo. L’última ocasió del matx va ser un xut d’Ahmed que va topar amb la part alta del travesser.

El Cornellà voldrà continuar escalant posicions i diumenge al migdia l’equip rebrà la visita de l’Espanyol B.