Somriures i bons resultats han marcat el mes del conjunt verd. Foto: UEC

Encadenar una ratxa de 10 punts per segona vegada en la lliga (tot i que l’anterior va ser en sis jornades i aquesta només en quatre) ha servit perquè la UE Cornellà de Guillermo Fernández Romo hagi deixat enrere la zona baixa i que, després de 14 partits de lliga, pugui tornar a mirar cap a les posicions de play-off.

De fet, després dels triomfs contra l’Orihuela, el Llagostera i l’Andorra (aquests dos darrers són dels set millors de Segona B), el conjunt verd s’ha situat a només quatre punts de la quarta plaça, que ocupa precisament el conjunt andorrà. Els de Fernández Romo han sabut deixar enrere la crisi de tres derrotes amb la qual van tancar el mes passat i miren cap als darrers partits de l’any amb bones sensacions.

L’equip arrencarà l’últim mes del 2019 el diumenge 1 a Saragossa, al camp de l’Ebro, en un partit en el qual caldrà vigilar amb el vent que habitualment bufa a la Almozara. Una setmana més tard, els verds rebran el segon classificat, el CE Sabadell i en la següent jornada tancaran els partits al Municipal contra el líder, el Lleida Esportiu, en un tram final d’any molt atractiu per a l’afició. L’últim partit de lliga de l’any serà el diumenge 22 a Castalia.

LA COPA, CONTRA L’ORIHUELA
Aquest desplaçament a Castelló de la Plana, però, no serà l’únic partit d’aquella setmana. I és que els verds començaran també el seu recorregut en la Copa del Rei, competició que porta bons records en temporades recents.

El sorteig va emparellar l’equip amb l’Orihuela en un partit que es jugarà el dimecres 18 de desembre al Municipal.