El primer equip va tornar a la feina el passat dilluns 15. Foto: UEC

L’activitat va tornar a posar-se en marxa a les instal·lacions de la UE Cornellà el passat dia 15. Des d’aquell dilluns, la plantilla verda treballa (i sua) sota les ordres de Guillermo Fernández Romo per preparar un curs amb reptes il·lusionants i que ve precedit per una nova magnífica temporada a les ordres de Xavi Calm.

I és que el debut oficial en el curs 2019-20 no és gaire llunyà. Els cornellanencs s’estrenaran en la primera ronda de la Copa Catalunya absoluta el pròxim dissabte 3 d’agost, quan visitaran el camp del vigent subcampió d’aquesta competició, l’FC Vilafranca de Tercera Divisió.

L’equip jugaria al Municipal de Cornellà la segona ronda d’aquesta competició (una setmana més tard, contra el Prat, que va quedar exempt de la primera eliminatòria), mentre que si també derrotés el conjunt potablava el Cornellà tornaria a jugar a domicili, contra el Cerdanyola, el Lleida, l’Andorra o el Terrassa.

SEGONA B DEFINIDA
Igualment, els de Fernández Romo ja coneixen el calendari de la lliga, que la Federació Espanyola va publicar el mateix dia que tornaven als entrenaments. El Cornellà debutarà el darrer cap de setmana del mes d’agost visitant el camp d’un dels nouvinguts a la categoria, el CD la Nucía, mentre que el primer partit al Municipal serà l’1 de setembre contra l’Olot. La UEC tancarà la primera volta rebent el Valencia Mestalla i posarà el punt final al curs visitant el filial che.