Els cinc partits que falten per jugar-se seran decisius. Foto: UEC

Cinc jornades (tres a casa i dues a domicili) serviran per determinar quin serà l’objectiu pel qual lluitarà la Unió Esportiva Cornellà en la segona fase de l’atípic curs futbolístic 2020-21. Els de Guillermo Fernández Romo van veure com el passat dia 21 acabava la seva bona dinàmica amb una derrota a casa contra el Lleida Esportiu (0-1), el tercer partit que el conjunt verd perd a casa.

Ara mateix, després d’haver jugat 15 partits, els verds són vuitens amb 19 punts, de manera que si la temporada acabés avui, l’objectiu del segon tram de la temporada seria no baixar a Tercera Divisió. Tot i això, la tercera posició, que dona dret a lluitar per pujar a Segona, és a només quatre punts de distància (la marca el Barça B), de manera que en aquests cinc partits que resten entre final d’aquest mes i tot el març pot passar de tot.

Així, l’últim partit del mes de març portarà el conjunt de Fernández Romo al camp del Llagostera el pròxim dissabte 27 a dos quarts de sis de la tarda. Després d’aquest desplaçament a la comarca del Gironès, el conjunt verd afrontarà dos partits de forma consecutiva al Municipal: el primer cap de setmana de març contra l’Espanyol B i el següent contra el CF Badalona. L’últim desplaçament que la UEC haurà d’afrontar en aquesta primera fase de la temporada serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí per jugar contra el Barça B, mentre que el punt final del primer tram serà al camp del líder, el Nàstic.

Els cinc rivals contra els qui jugaran els cornellanencs ocupen una millor posició a la classificació que la UEC.