L’Eldense és un rival directe per evitar el descens. Foto: Andrés Ayala

Una ocasió perduda. Aquesta és la sensació que va deixar l’empat del Cornellà a casa davant l’Eldense (1-1) d’aquest passat diumenge.

En un enfrontament gairebé a vida o mort davant l’equip alacantí –que també es troba en places de descens–, els verd-i-blancs van deixar escapar la victòria després d’anar gairebé tot el partit guanyant. El primer gol dels locals va arribar de la mà de Xemi al minut 12 del primer acte, després d’una falta molt ben penjada a l’àrea per Gallar.

A partir del primer gol del partit, el Cornellà es va sentir més còmode i va aconseguir aturar les escomeses de l’Eldense. A la represa, però, el partit es va obrir més perquè els alacantins van sortir a buscar la victòria. Aquest fet podia haver jugat a favor dels cornellanencs, ja que el rival va deixar molts espais en defensa. Tot i això, els de Jordi Roger no van aconseguir fer mal l’Eldense, cosa que pagarien car. Al minut 80, Antonio picava magistralment una falta que acabava a la xarxa de Segovia. Fins i tot els d’Elda van poder endur-se la victòria minuts més tard, però el mateix Segovia ho va evitar amb una bona intervenció.

Ara per ara el Cornellà és quart per la cua, amb 27 punts, a 6 de la salvació. La pròxima jornada, els de Roger jugaran contra l’Huracan valencià, en una altra final per evitar el descens.