El Cornellà segueix lluitant per la permanència. Foto: Andrés Ayala / UEC

Gran empat del Cornellà a casa. Els homes de Jordi Roger van fer els deures i van aconseguir esgarrapar un punt al líder indiscutible del grup 3 de Segona B, el Nàstic de Tarragona (2-2), el passat dia 22 de març en un partit molt intens.

Els tarragonins van avançar-se al marcador gràcies a un gol de Lago al minut 12 del primer acte, que va aprofitar un refús del flamant porter verd-i-blanc Toni Doblas per anotar primer. Després del gol, els de Roger no van abaixar els braços i van abocar-se a buscar l’empat, el qual acabarien aconseguint poc abans del descans de la mà de David.

A la represa, el partit es va anivellar i els cornellanencs van aconseguir fer el segon, després d’un fort xut de Gallar que va desviar un defensa tarragoní.

El partit semblava decantar-se pels interessos dels de Cornellà, però el Nàstic va demostrar per què és el líder de la divisió i va empènyer fins a aconseguir l’empat, que va fer Marcos al 72’ de la segona part. Al final, el 2 a 2 va ser el resultat definitiu.

Ara per ara el Cornellà segueix en places de descens, amb 32 punts, a només un de l’Eldense –que va perdre– i a 3 de l’Atlético Baleares, l’equip que marca la salvació.

La pròxima jornada els del Baix s’enfrontaran al Narcís Sala al Sant Andreu, un rival directe per evitar el descens a Tercera.