La bona ratxa va arribar a la seva fi a la pista del Mataró. Foto: CBC

Superats els primers tres partits de la segona meitat de la temporada, hi ha poca gent que dubti que el CB Cornellà serà un dels equips que lluitarà per l’ascens a la lliga LEB Plata. Els de Juan Couto s’han guanyat de totes totes que se’ls consideri en la terna d’aspirants després d’encadenar sis victòries entre finals de novembre i mitjans d’aquest mes. Aquesta ratxa, però, va arribar a la seva fi el passat diumenge 26 a la pista del Mataró (75-62).

I és que després de 16 jornades, el CBC és quart amb un balanç d’11 victòries i cinc derrotes, empatat amb el segon i el tercer (CB Mollet i UBSA) i dos triomfs menys que el fins ara líder intractable, el CB Tarragona. El Mataró els segueix de prop, amb 10 partits guanyats, mentre que amb 9 victòries hi ha un grup nombrós d’equips, Salou, Valls, BBA Castelldefels i Badalonès.

La recta final de la lliga, doncs, serà apassionant, ja que el primer del grup s’assegurarà la seva presència a la Final a Quatre del grup C, mentre que el segon i el tercer s’hauran d’enfrontar contra els equips que acabin en aquestes posicions al grup C-A. Sigui com sigui, el CBC encetarà el febrer al Parc Esportiu Llobregat contra el CB Roser el dissabte 1 i descansarà dues setmanes, fins al dia 15, quan es desplaçarà a la pista d’un rival directe, el Valls.