La ruta de tapes compta amb una àmplia varietat de plats. Foto: QuintoTapa

Des del 26 d’octubre i fins al 12 de novembre, una vintena de bars i restaurants de la ciutat participen en la cinquena edició del QuintoTapa, la ruta de tapes per excel·lència a Cornellà. 

Els establiments participants estan oferint una tapa especialment creada per a l’ocasió, innovadores i fetes amb productes frescos i de proximitat del Parc Agrari. Enguany, a més, hi ha una doble proposta de degustació. Per una banda està la tapa KM0, de 3 euros, i la tapa especialitat de la casa –de 2,5 euros–, sengles acompanyades d’un quinto de Moritz o qualsevol altra beguda.

La ruta està dividida en dues zones i entre tots els clients es podran escollir les millors tapes en diferents modalitats i, per altra banda, també hi haurà premi per al millor cambrer. A més, la ruta convida els participants a fer servir les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb els hashtags #quintotapakny, #parcagrari o #moritzbarcelona.

Entre les 29 creacions disponibles a la ruta hi ha plats de diferents estils i procedències, des de natxos fins a hamburgueses, seitons i fins i tot un còctel de sorbet cervesa negra.

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament són els encarregats de tirar endavant aquest esdeveniment gastronòmic que vol fer valdre la cuina local i la importància dels productes del Parc Agrari.

L’AGT, a més, ofereix als bars i restaurants participants l’assessorament gastronòmic per part d’un xef especialitzat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram