Participants en el ‘Panis et Vinum’ preparant els seus plats. Foto: Arxiu

Els comerciants i botiguers cornellanencs no s’han volgut perdre les festes del Corpus, que aquest any s’han celebrat del 20 al 23 d’aquest mes. Diferents actes i activitats del programa de festes han tingut el segell dels comerciants de la ciutat, com per exemple la cinquena edició de la fira de degustació de productes ibèrics, Iberi&Cor.

Organitzada per Cruz Ibéri&Co, amb la col·laboració de l’Ajuntament i Cornellà Compra a Casa, aquesta fira d’ibèrics va permetre degustar tota mena d’embotits i vins de primera qualitat a aquells que es van apropar al carrer de Joan Fernández divendres 21 a la tarda. A més, l’activitat va anar acompanyada de les actuacions musicals del grup Tapeo Sound System.

COMERÇ I JOVES
Un altre plat fort de les festes va ser el ‘Panis et Vinum’, organitzat pel Casal de Joves La Forja. Aquesta entitat va ser l’encarregada de muntar una festa per degustar vins, plats i tapes elaborats pels diferents restaurants de la ciutat.

La plaça del Pallars es va omplir, durant tot dissabte 15, de música en directe, tallers infantils, un karaoke popular i l’actuació d’un DJ, encarregat de posar el punt final a una jornada de festa i bon menjar.

Finalment, les fires i mostres d’artesania també van tenir el seu paper durant els diferents dies que van durar les festes del Corpus. Un exemple és la fira Encants dels enamorats, que es va celebrar diumenge 23 a la plaça de l’Església.