El grup Manel omplirà la platea de l’Auditori el 7 de març. Foto: Mireia Grau (Manel)

L’Auditori estarà ple a vessar per rebre Manel, un dels millors grups de l’escena musical catalana actual. A punt de penjar el cartell d’entrades exhaurides, la banda s’enfilarà a l’escenari el pròxim 7 de març per presentar el seu nou disc, ‘Per la bona gent’. El nou treball d’un dels grups que més ha sacsejat el panorama musical català es va estrenar aquesta passada tardor i, ràpidament, ja es va convertir en un dels àlbums més venuts de tot l’Estat, arribant al número u de la Llista Oficial de Vendes.

A ‘Per la bona gent’, Manel ofereix un so personal que suma música electrònica, tradició i elements del hip hop més clàssic, com per exemple l’ús del sampler, que torna a trencar amb tot el que havien fet fins al moment, canviant de nou tots els esquemes dels seus seguidors més fidels. A més, el disc també es converteix en un homenatge a diferents grans veus del país, com són Lluís Llach, Maria Cinta i Josep Maria Bardagí, el Gato Pérez o Els Pets. De fet, Maria del Mar Bonet va prestar la seva veu per aparèixer a la cançó que dona nom al disc, ‘Per la bona gent’, on es pot sentir la cantautora mallorquina cantant un clàssic de 1977, ‘Alenar’.

En el concert, els quatre components de Manel barrejaran les noves cançons amb alguns dels principals èxits dels discos anteriors que han marcat la seva carrera, com ‘Els millors professors europeus’, ‘10 milles per veure una bona armadura’ o ‘Jo competeixo’.

COMÈDIA DE PRIMERA
La cartellera del mes de març farà que per l’escenari de l’Auditori també hi passin dos actors reconegudíssims de l’escena catalana, Clara Segura i Bruno Oro, que representaran la seva nova creació, ‘Cobertura’, diumenge 22 de març.

Recuperant la bona química que van tenir quan van treballar plegats a la sèrie còmica de TV3 ‘Vinagre’, Segura i Oro s’endinsen en aquesta hilarant història sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs. Els dos actors interpretaran desenes de personatges diferents en una comèdia que conjuga el teatre amb les creacions audiovisuals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram