Els pressupostos es van aprovar al Ple de l’octubre. Foto: Arxiu

L’Ajuntament comptarà amb 74 milions d’euros per als pròxims pressupostos municipals de 2015, una xifra que representa un 5,90% més que en l’exercici anterior.

Juntament amb les partides que es destinen a l’empresa municipal Procornellà i l’Institut Municipal de Radiodifusió, el pressupost municipal consolidat ascendeix a un total de 90 milions d’euros.

El nou pressupost va ser aprovat en el Ple d’octubre i va comptar amb el suport dels grups municipals del PSC i ICV, l’abstenció de CIU i el vot en contra del PP.

QUATRE EIXOS PRIMORDIALS
Segons ha informat el consistori en un comunicat, el nou pressupost s’ha creat d’acord amb la línia dels anys anteriors, en una conjuntura gens favorable a causa de la crisi econòmica i de l’estancament de les inversions que recauen en l’àmbit estatal. A això s’ha d’afegir la disminució de les transferències de la Generalitat, que s’han reduït un 16,54%.

Tot i les dificultats, l’Ajuntament de Cornellà treballarà en quatre eixos que considera primordials: la promoció de l’activitat econòmica, les polítiques socials, l’educació i les polítiques de família i el manteniment de l’espai públic i la seguretat ciutadana.

En concret, les partides destinades a ocupació creixen un 11%, les polítiques socials s’incrementaran un 5,29%, les destinades a polítiques de família un 9,23% i les de patrimoni cultural augmentaran un 11,39%.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram