El web de traduccions a la carta. Foto: Procornellà

Les botigues, bars, restaurants i qualsevol altre tipus de negoci de la ciutat compten des de fa unes setmanes amb un servei gratuït de traducció dels seus materials. Es tracta d’una eina promoguda per l’Ajuntament a través de Procornellà.

D’aquesta manera, els negocis podran enviar qualsevol material que tingui a veure amb la seva activitat i rebre’n una còpia en qualsevol idioma. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de Cornellà Compra a Casa i vol servir per promoure i dinamitzar el comerç de proximitat i el mitjà negoci, els principals motors de l’activitat diària a la ciutat. 

El propietari del negoci podrà sol·licitar el servei de traducció a través de la pàgina web www.serveidetraducciocornella.cat. En un termini breu, el comerciant podrà rebre per correu electrònic la traducció. 

El servei és gratuït per a un màxim de mil paraules l’any i de 1.500 si pertany a l’associació Cornellà Compra a Casa. Des de Procornellà s’afirma que els comerços “s’han d’adequar a nous reptes” i que l’Ajuntament vol posar en valor el teixit comercial i el sector dels serveis.

Per aprofitar-se del servei només cal omplir un formulari i enviar l’arxiu o els arxius que es vulguin traduir.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram