La Nit de Compres ja és una activitat consolidada. Foto: Ajuntament

Els comerciants escalfen motors per posar en marxa una campanya de Nadal que ha de confirmar la lleugera millora de les vendes de l’any passat. De fet, donaran el tret de sortida divendres dia 1 de desembre amb la ja tradicional Nit de Compres, que tindrà com a epicentre els voltants dels mercats Centre i Marsans. La nit tindrà el mateix format de sempre.

El Mercat Centre obrirà les seves portes i tindrà parades al seu voltant, mentre que el de Marsans romandrà obert també fins a la mitjanit, així com les botigues del seu entorn que ho desitgin. Els carrers dels voltants dels dos mercats es tallaran al trànsit per tal que els veïns i veïnes hi passegin amb calma. A més, s’hi faran diverses activitats de dinamització per tal d’animar la nit festiva, com ara actuacions musicals i degustacions gastronòmiques, entre altres.

Segons informa el consistori, hi participaran un total de 100 botigues de la ciutat, les quals mostraran els seus productes i faran descomptes especials que poden arribar fins al 50%. Un autèntic Black Friday cornellanenc que intentarà demostrar als veïns que es poden fer les compres al comerç de proximitat i, de retruc, fomentar el comerç responsable en unes dates on, sovint, s’oblida aquesta premissa.

La Nit de Compres està organitzada per Cornellà Compra a Casa i l’Ajuntament, però no serà l’únic acte que se celebri a la ciutat en el marc de la campanya de Nadal. De fet, l’Ajuntament vol buscar protagonistes per a la imatge de la campanya de Nadal i organitzarà una sessió de fotos per triar un model.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram