L’equip va guanyar al camp del Peralada. Foto: Nuri Marguí

L’estat de felicitat ha conquerit la UE Cornellà. Els resultats acompanyen i els de Jordi Roger, en poc més de dues setmanes, han aconseguit classificar-se per a la final de la Copa Catalunya absoluta (es jugarà durant l’any que ve, en principi contra l’Horta, si no prospera el recurs del Llagostera) i, alhora, han aconseguit tancar el novembre entre els quatre primers o el que és el mateix, en zona de play-off.

I és que el conjunt verd només ha perdut un partit dels sis que s’han jugat aquest mes. Va ser al difícil camp del CF Badalona (1-0, el dia 12), però la resta de partits s’han saldat amb victòries. A Olot (1-3), contra el Sabadell (3-0), contra el Deportivo Aragón (2-1) i al camp del Peralada (1-2), amb l’afegit de la final de la Copa Catalunya.

La visita de la Peña Deportiva, el desplaçament a Son Malferit per jugar contra l’Atlètic Balears i el partit al municipal de Cornellà contra l’Atlètic Saguntí seran els darrers enfrontaments del Cornellà aquest 2017.

UE CORNELLÀ VIRTUAL
Fora del verd dels terrenys de joc, la gran notícia del club és la creació d’una secció d’eSports, el fenomen de moda en el món dels videojocs. L’entitat va anunciar que té previst crear una acadèmia “amb l’objectiu principal de ser una acadèmia de referència, com ho és en el futbol”. El company de viatge en aquesta aventura serà QwattieSports Agency i els títols en els quals competirà seran el FIFA, el League of Legends, el Clash Royale i el Hearthstone.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram