Un moment del partit contra l’Elx. Foto: Andrés Ayala / UEC

L’inici del campionat va ser tot flors i violes, però l’arribada del mes d’octubre i de la tardor ha coincidit amb un sotrac de resultats per a la UE Cornellà, que s’ha vist allunyada de la zona més alta de la classificació. Una victòria, un empat i tres derrotes han estat el saldo final dels homes de Jordi Roger en els partits que s’han jugat a l’octubre, un mes en el qual el conjunt verd també va perdre la final de la fase autonòmica de la Copa Federació, el passat dia 4 al municipal contra el Vilafranca (1-2).

Però malgrat aquesta sèrie de mals resultats, l’equip, que ara ocupa la dotzena posició a la taula, tampoc s’ha allunyat de forma dramàtica de les posicions del play-off. De fet, ara que s’han jugat les primeres onze jornades del campionat, els de Roger acumulen 14 punts i són a només sis de distància del quart classificat, el Lleida Esportiu, i set per darrere del tercer, l’Elx.

L’objectiu més immediat, doncs, serà recuperar l’efectivitat, perquè malgrat haver patit aquest sotrac el nivell de joc del Cornellà no ha minvat i l’equip ha mantingut els seus senyals d’identitat, com ha recordat el tècnic després de cada mal resultat. Els de Roger encetaran el mes de novembre visitant l’Olot, de la zona baixa, aprofitant la festivitat de Tots Sants. Durant el cap de setmana d’aquesta mateixa setmana, l’equip rebrà la visita d’un dels històrics del futbol de casa nostra, el Sabadell. La complicada visita al municipal de Badalona del dia 12, el partit a casa contra el Deportivo Aragón (el filial del Saragossa) del dia 19 i el desplaçament a Peralada del dia 26 seran els altres partits restants del mes que ve.

Per la seva banda, el sènior femení ocupa la tercera posició del grup 1 de la Primera divisió després d’haver guanyat cinc partits de forma consecutiva i haver-ne perdut només un. Els pròxims rivals del conjunt verd seran el Viladecans, el Pubilla Casas, el Levante B i la UE Cambrils.

ASSEMBLEA TRANQUIL·LA
Institucionalment, el més rellevant dels darrers dies va ser la celebració de l’Assemblea General Ordinària, el passat dia 23 a l’edifici del Citilab. Els socis presents en la trobada van aprovar la gestió econòmica de la junta d’Álex Talavera durant l’exercici anterior amb 30 vots a favor, cap en contra i 1 en blanc, els mateixos resultats que van obtenir els pressupostos per a aquest curs 2017-18. L’assemblea va acabar, com és habitual en aquestes reunions, amb un torn obert de preguntes.

Paral·lelament, el passat dia 13 el club va anunciar que el procés de conversió en societat anònima esportiva continua en marxa i que des del dia 12 i fins al pròxim 10 de novembre roman oberta una segona fase de subscripció per als qui vulguin comprar accions. En el primer mes se’n van vendre 105 de les 1.084 en les quals s’ha dividit el capital social de 271.000 euros. El preu de cada acció és de 250 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram