El furor pels clics arriba a Cornellà. Foto: Esplay

Tretze botigues del Centre i Gavarra adherides a Cornellà Compra a Casa compten, des del 25 de setembre, amb un inquilí als seus aparadors. Es tracta d’un clic de Playmobil que, a diferència dels seus congèneres, no passarà desapercebut, ja que és de mida XXL. D’aquesta manera, les botigues de la ciutat s’han volgut sumar a la febre dels Playmobils que envairà Cornellà els dies 7 i 8 d’octubre de la mà de la Fira de col·leccionisme Playmobil.

La campanya dels comerciants cornellanencs però, no es queda aquí, ja que els clients poden optar a aconseguir un clic gegant –d’uns 80 centímetres– si descobreixen quin personatge és a cada comerç i ho anoten en una butlleta que posen a disposició els comerciants i que també es pot descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament. Un cop omplerta, caldrà dipositar-la a l’entrada de la mostra dels dies 7 i 8 a la Fira de Cornellà, per tal d’entrar en el sorteig de quatre clics gegants.

Pel que fa a la fira de l’octubre, els aficionats als clics i els nostàlgics podran gaudir de més de 3.000 metres quadrats de superfície dedicats al món Playmobil, amb una zona comercial, tallers i un altre espai amb diorames que representaran diverses escenes històriques, d’actualitat o d’altre tipus. Els infants, per la seva banda, podran participar en el Concurs Infantil de Diorames, inscrivint-se prèviament al portal www.esplay.cat. Els guanyadors rebran material escolar d’Abacus.

L’entrada a la fira té un preu de 3 euros, tot i que és gratuïta per als menors de dos anys i de 12 si són residents a la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram